Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14jul/140

Tour de France!

Vandaag op tijd op. Mijn dagelijkse dingen gedaan en dieren verzorgd. Het gat erg goed met de jonge kikkertjes ze worden al groot net als de kleine  nakomelingen van de Tokeh Gekko. Welzorg belde net morgen tussen 10-12 uur komt mijn rolstoel. Gelaten en droog zei ik ok....ik kan niet meer blij worden van hun toezeggingen ik wil het nu eerst even hebben zien dat alles klopt en dan zal ik erg blij zijn, maar vreugde vooraf is hier niet meer mogelijk na alle gesodemieter. Dus morgen gaan we het zien.  Verder spelletje gedaan en wat administratie verwerkt. In de middag uiterraard Tour gekeken en meneer Contador is eruit. Was een mooie, natte en spannende dag.  De dag vliegt om en  dan eten maken en in de avond een mooie spannende film gekeken Impact. Gaat over een meteoriet die inslaat in de maan met alle gevolgen van dien. Duurde 3 uur maar was erg spanend , emotioneel en gewoon mooie film.  Daarna snel douchen en bed in.
MV5BMTM1MDY4NjM5N15BMl5BanBnXkFtZTcwMzc3NTY1Mg@@__V1_SY317_CR5,0,214,317_AL_

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.