Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11jul/140

Weekend

Vandaag op tij dop, Sjoerd kwam al vroeg. samen kletsen, koffie drinken en daarna schoon huisje. Ik wordt weer mezelf de allergische reactie is over, wel blijf ik uit veiligheid nog paar dagen de pillen slikken. Verder wil ik de afgelopen 10 dagen van  vreselijke jeuk, uitslag, pijn snel weer achter me laten.  Ik doe mijn dingen zoals elke dag. De Ah brengt de boodschappen. Het is benauwd en het rommelt heel de tijd, maar nog geen regen dat kwam pas in de namiddag en avond wat. Afgelopen nacht werd ik ook wakker door echt weer hagel, hele harde regen en windstoten en een grommende lucht met veel flitsen, maar geen harde knallen.   Nu weer continue gerommel en gegrom met af ent oen flinke bui maar meer niet. Dat wat er is wel goed voor de natuur best wel droog hoor. Ik heb vorige weeks tof gekocht omdat de armleuning van mijn sta op stoel een scheur had, ze zijn gewoon versleten door gebruik na 10 jaar. De stoel is van mezelf dus  heb ik vandaag maar eens nieuwe stof erop gemaakt, dat was heel goed te doen. Armleuning los gemaakt, eraf en bekleden maar. Ik koos zwart omdat mijn hoofdsteun ook die kleur heeft leek e wel aardig en staat inderdaad leuk.
10378082_780992155268892_1701758553541883380_n 10544366_780992191935555_8365579741327187973_n
Zo ben nu best wel trots op mezelf was de eerste keer en ziet er gewoon super netjes uit. In de avond via de live stream mee genoten van André Rieu op het Vrijhof in Maastricht, moest wel elke 15 minuten even klikken op play en geluid haperde  soms maar was super om te zien zeker met Amira! Volgende week ben ik in het theater en volg dan via de live stream daar het optreden, heerlijk genieten zal dat worden.
amira-vrijthof
zo dag is om, was prima dagje nu op naar lekker weekend en dat wordt ook weer gezellig. Nu eerst slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.