Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10jul/140

Gewoon dagje

Ook vandaag weer veel te lang op bed voor mijn verstand dan, mijn lijf wil het gewoon. Ik sliep eerst diep maar kort en werd wakker door spinsels over het gesprek met Lianno zijn mentor pfff vandaag dus de voogd van Jeugdzorg maar gebeld helaas was die er niet maar die belt wel  terug. Kortom geen jeuk meer, geen vlekken meer, mijn ogen ook weer bijna normaal en de pijn in voeten en handen trekt langzaam weg. Dus daar ligt het even niet aan. Waar die extreme vermoeidheid dan van is geen idee alles bij elkaar denk ik dus ik geef er ook vandaag weer aan toe en blijf de hele ochtend op bed. Twil belt en we plannen een afspraak gezellig. Ik bel met Vodafone en dat duurt lang maar komt goed. Verder voogd dus gebeld die was er dus niet. Lianno niet meer gesproken helaas  is het bel moment weer vergeten op de groep dat is al voor de 3e week en gisteren zie zijn mentor hij belt je vandaag tussen half 9 en 9 uur maar ook toen zat ik tevergeefs te wachten. Verdere details geef ik niet maar ik spreek hem maar 10 minuutjes per week en daar kijk ik erg naar uit, maar  als je dan steeds weer voor niets zit te wachten is niet leuk. Goed verder met de dagelijkse dingen dieren, spelletjes. Ik kijk weer Tour beetje half oog en  doe de boodschappen online. Verder rommel ik de dag door is zo gedaan gezien ik alleen de middag heb. In de avond kijken we tv een mini serie die ik opnam van de week XIII erg spanend. Nu is het hoogste tijd om te gaan slapen, want morgen komt Sjoerd en dan wil ik echt uit mijn bed zijn als die komt. Al vind hij het totaal geen probleem als ik op bed blijf.

10421165_300147650161698_6367461921968899676_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.