Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jul/140

Ongelofelijk Duitsland–Brazilië 7-1!

Vandaag op tijd op, Sjoerd is er en alles lekker schoon en gezellig. Ik rommel op de pc, moet wat telefoontjes plegen. Doe mijn prijsvragen, spelletjes en mail. Geniet van eerlijke koffie. Ik zou toch niet weten wat er lekkerder is dan een super sterke dubbele espresso!  Bril bevalt goed uit gewoonte ode ik hem nog wel eens af, maar hoeft niet maar soms vind ik het prettiger.  De allergische reactie verdwijnt nu langzaam, mag ook wel na een week en de pillen doen het dus uiteindelijk nu wel. Wel slaan de pillen op mijn hoofd en spieren dus ik voel me raar en loop nog beroerder dan voorheen. Menno Buch is overleden wel veel te jong, maar verder lijden blijft hem bespaart. Johannes en ik koken samen eten en Sjoerd komt in de avond nog even langs, wij helpen zijn mobiel weer even op gang en dat is heel gezellig met koffie erbij. Sjoerd wil graag en tablet maar weet niet zo veel ervan dus pak ik mijn EEE_Pad van Asus en maak hem leeg en instaleer zijn accounts  erop en nu kan hij hem testen en kijken wat hij ervan vindt. Ik gebruik toch alleen nog mijn gewonnen mini Ipad.  Als de telefoon klaar is begint voetballen en we kijken stuk nog samen met Sjoerd 1-0, 2-0 en hoppa voor ik het weet staat Duitsland met rust op 5-0 en uiteindelijk wint men hem dan ook met 7-1. Ongelofelijk!!!!!

10478175_779690602065714_2847426270947319217_n

Na het voetbal snel naar bed,  wel nog even smeren maar wordt steeds minder uitslag is bijna weg, wordt er blij van. Mijn humeur begon er nu toch echt ook last van te hebben. Maar het gaat de goede kant op weg uitslag, jeuk en straks verdwijnt ook de pijn in handen, voeten en de gezwollen ogen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.