Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7jul/140

Nieuwe bril.

Net bericht gehad dat infuus definitief is afgelast voor deze week. De bultjes zijn er alleen nog op handen en voeten, vlekken op armen en mijn ogen zitten half dicht en zijn opgezwollen staat erg charmant HA HA hoe dan ook de pillen doen hun best dat blijkt hoop einde van de week klaar te zijn met deze ongein. De jeuk maakt me nu echt gek vooral de handen en voeten en ik kan niet bij mijn voeten dat is maar goed ook ander krab ik ze stuk.  we gaan het zien in ieder geval ook tandarts afgebeld nu. Vandaag verder rustig mijn dingen gedaan, dienen verzorgd en de kikkers hebben voor het eerst eigen gekweekte vliegjes gehad. Ik vond een overleden kikkertje. Prijsvragen, mail, spelletje gedaan. Het si lekker weer en ik besluit dan toch maar even min nieuwe brillen te halen. Deze zijn varifocus dus ben erg benieuwd. In de loop van de dag merk ik wel hoe handig het is alleen bij loomen zet ik hem als nog af, vind ik prettiger maar de telefoon, pad kan ik hem nu ophouden. Blij met de nieuwe bril  voor nu. Ik heb ook meteen stof gehaald om de armleuningen van relax sta op stoel te vernieuwen is die stuk en versleten en  zit niet pakket meer dus doen we het zelf. Tour de Franc kijken en als Johannes klaar is met werken gaan we samen even op de fiets en scootmobiel naar de C1000 voor boodschap. Ik heb bij postcodeloterij een ijs prijs gewonnen heerlijk! Ik krijg 4 dozen  elk met 4 bekertjes heerlijk ijs!

14105733In de avond kijken we tv en eten we ijs, heerlijk. Nog even douchen en dan bedje in morgen komt Sjoerd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.