Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6jul/140

Weekend!

Zaterdag 5 juli
Redelijk op tijd uit mijn bed. k heb eindelijk sinds dinsdag goed geslapen, het lijkt gelukkig minder te worden. Jeuk is er nog volop en uitslag veranderd van bultjes in vlekken. We rommelen rustig in huis en het is weer tijd voor de was. Johannes maakt de aquaria weer mooi schoon, filters en water verversen, planten snoeien. De dieren doen het allemaal goed op zich alleen is er een apothekerskink overleden, ouderdom. Zelfs overleden is hij nog erg mooi!
10461396_776779925690115_9199550480792698704_nIk kijk ook naar de Tour de France en Tennis, mooi en spannend en ik geniet van al die sport.
Lianno belt gezellig tijdens de wedstrijd van Nederland, hij mag die ook zien.
We doen verder niet veel bijzonders, gewoon spelletje, prijsvragen en krabben tegen de jeuk. We bestellen lekker eten en dan is het tijd voor voetbal heerlijk eerst België tegen Argentinië en dan Nederland tegen Costa Rica. wat een spannende avond zeg maar België is helaas uitgeschakeld en wij gaan door en nu snel bed in.

Zondag 6 juli
Lekker uitgeslapen en wel weer vaak wakker door jeuk en pijn. Dampsy komt even koffie drinken en laat wat papieren achter om te lezen die hij later die dag weer ophaalt. Ik ode mijn dingetjes en rommel wat aan vandaag geen voetbal maar wel Tour de Franc en tennis finale mannen.  Johannes gat even een stukje fietsen, hij heeft namelijk een Mio fietsnavigatie van me gekregen en wil die even testen, ik voel me niet goed genoeg om naar buiten te gaan. Hij is er blij mee en het werkt goed.
mio_cyclo_305
In de avond  eten we sperziebonen, aardappels en  varkenslapje  ik had alles al klaar gezet en Johannes heeft het gemaakt. wat tv gekeken en op tijd nu naar bed. De jeuk wordt weer erger maar goed nieuws mijn buik en bovenbenen zijn  vlekvrij nu de rest nog. Handen en voeten, ogen dik en gezwollen maar dat zal nu ook wel snel minder worden. Rien en Sandra bellen en we kletsen even bij en dat vond ik weer prettig ik zie ze snel weer als ze hun 25 jarige huwelijk gaan vieren.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.