Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4jul/140

Geen rolstoel!

Vanmorgen op tijd op. Ik slaap slecht door jeuk, pijn en baal ervan hoop dat de pillen sneller gaan werken. Sjoerd was er en dat is altijd gezellig en ik heb dan super schoon huisje.  Brigitte kwam ook nog even gezellig langs.

Dan belt Welzorg en daar is mijn adviseur en ik ga het maar niet proberen hier uit te leggen, want daar heb ik de vut niet voor maar duidelijk is dat  ik vandaag geen rolstoel krijg en dat de  rolstoel die er si terug naar fabriek gaat en er een andere  terug komt. Ik ben er eigenlijk rustig onder heb gewoon de energie nu zeker niet om druk te maken over dit gedonder, heb wel direct gemeente gebeld, maar de wedhouder was er niet en deed mijn verhaal bij haar  rechterhand. later op de dag belde ze terug en ha dik een fijn gesprek met de wethouder Janneke. Bedankt Janneke voor je tijd, aandacht en begrip maar zeker de hulp omdat je er weer zelf achter zal gaan.  Goed  tot zover het rolstoel gebeuren.

Ik zit nog steeds onder de vlekken, bultjes en verga van de jeuk. Dus besloten contact te zoeken met mijn verpleegkundige want gezien de vorderingen vrees ik dat het aanstaande woensdag niet veel beter zal zijn althans niet genoeg verbetering om infuus door te laten gaan.  Ik reageer altijd al op infuus met allergische reacties en nu ik het ook door andere dingen heb is het niet zo slim. Daarnaast heb ik een korte antibioticakuur voor een bacterie die uit mijn lijf moet en dat is ook niet goed bij infuus. De plekken waar ik geprikt wordt zijn nu nog dik, rood en gezwollen en jeuken heel erg dus niet geschikt om te prikken of een naald ruim 4 uur in te hebben. Gezien het infuus maandagavond wordt bereid en toch wel even een slordige 30.000 euro kost wens ik het niet te gokken, want als het niet lukt kan men het infuus weggooien en nu  maken ze het niet aan of gaat het alsnog naar ander. weggooien wil ik niet te duur en zonde en zeker als ik het  nu kan voorkomen kies ik liever om uit vrije wil een infuus over te slaan.  maandag  valt dat besluit bij artsen en apotheek.

Verder vandaag rustig mijn dingen gedaan zoals dieren, prijsvragen, spelletje en rustig aan gedaan. Voortuin gesproeid, want echt regen komt er niet geloof ik. Ik heb ook weer heerlijk zitten loomen en ik blijf dat lekker en leuk vinden om te doen. Ik heb voor Jos K 2 schildpadden gemaakt een kleine  en een 3D, ook nog een grijze dolfijn voor Twil. 2 dolfijnen

In de avond lekker voor de buis tennis en voetbal en morgen komt er ook nog de Tour de France bij heerlijk zoveel sport op de buis.

Ik wilde graag naar Andre Rieu maar naar Maastricht  is ver en met Valys niet op een avond te doen, dus komt er hotel en zo ij wat weer lastig en bla bla maar het is wel zijn 10jarig feestje dit jaar en dus heb ik mazzel want dat wordt live naar bioscopen gezonden en dus heb ik nu kaarten voor Het agora theater en daar kan ik dan met Johannes heerlijk genieten van André Rieu en zijn feest op het Vrijthof. Ik heb er  nu al zin in!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.