Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2jul/140

Allergische reactie

Vannacht erg slecht geslapen, zoveel jeuk en dan maar proberen niet te krabben want dat maakt het alleen erger. Meteen vroeg de HA al gebeld en nu heb ik zalf tegen jeuk en pillen anti Histamine. Dit moet snel verbetering gaan geven.  Ik zit nu dus echt helemaal onder de vlekken, bultjes en in begin van de middag komen de medicijnen en nu maar hopen dat alles snel weer normaal is. Ik doe mijn dagelijkse dingen dieren, spelletje, prijsvragen. De dag gaat snel en  de pillen waren er en direct ingenomen, ik wordt raar van de pillen en droge mond hoort er ook bij. Eind van de dag belt Welzorg lang verhaal kort makend vrijdagmiddag krijg ik mijn rolstoel en dan maar hopen dat nu alles klaar en rond is, alhoewel er nog nalevering van 2 zaken moet plaats vinden. Ik heb het debat over participatiewet gevolgd, want een zooitje daar in Den Haag zeg, maar goed dat is oud nieuws. Maar nu heel debat over wet die men daarvoor zelf erdoor heeft gejaagd en ook al door eerste kamer is, vind ik zonde van de tijd. Vandaag geen voetbal wel  gaaf tennis en spectaculair ook! Op tijd nu naar bed.

10414929_645589895537329_856685709764384726_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.