Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1jul/140

Welkom in juli met allergische reactie van top tot teen!

Vanmorgen werd ik vroeg wakker van jeuk op armen en been en  o jee nee niet weer……….maar jawel ik ben compleet bekleed et rode vlekken en jeukende bultjes. PFFF Dit was in 2009  end april toen ook zo verschrikkelijk. Ik besluit het vandaag aan te kijken en dan anders morgen HA maar weer erbij te halen. Ondertussen geen idee waarom dit nu weer is. Pluizen tja die zijn er al weer paar weken,  niets gegeten wat ik nooit eerder at, geen andere wasmiddelen kortom  het zal wel weer goed wezen, maar ik wordt compleet gek van de jeuk. Ik probeer het zoveel mogelijk te negeren aar o ik heb liever veel pijn dan vel jeuk!

Vandaag komt Sjoerd ook weer voor de eerste keer na zijn vakantie, hij heeft mooie tekening bij zich voor mij gemaakt door zijn kleinkinderen zo lief! Ook een heerlijke fles champagne die gaat open as Nederland wint van Costa Rica LOL We kletsen helemaal bij en genieten van koffie en dan is het huis ook weer helemaal tip top.

Ik doe niet veel meer dan spelletje, prijsvragen-freaks forum , mail en dieren verzorgen. ben moe ne baal van de jeuk en dat kost me bergen energie.  In de avond eten we bloemkool, aardappels en runderworst lekker bij de tv en voetbal uiteraard. De eerste wedstrijd was pittig maar dan die erna met de Belgen hemeltje wat een wedstrijd en een energie hele goed gedaan Rode Duivels zijn door na 120 minuten knokken! Die wedstrijd kijk ik deels in bed, ben onrustig de uitslag vermeerderd e douchen was ook niet fijn, tenminste niet lekker warm want dat doet zeer dus koele douche dat helpt maar is weer niet fijn voor spieren kortom zooitje zoals vaker.

10492077_505334242945062_665613369696815698_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.