Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27jun/140

Rondje Lelystad met fiets en scootmobiel

Vanmorgen op tijd op. Ik doe de dieren, rommel in huis.  speel een spelletje en mijn prijsvragen. Uiteraard ook op het prijsvragen-freaks forum bezig geweest. De ah komt langs en brengt de boodschappen. Dan een flinke hoosbui met onweer, goed voor natuur. Maar wat een water kwam er opeens uit de lucht.  Na het eten besluiten we even naar het L Lelycentre te gaan  Johannes op de fiets en ik op de scootmobiel.  De fiets is  prima en het moet even wennen Johannes heeft al zeker 20 jaar niet meer gefietst. Op weg naar de Gordiaan reden we langs de moeders die ik niet zag maar zij ons wel dus even staan kletsen. Verder via Gordiaan zo door de wijken naar huis. Het werd uiteindelijk een rondje van 10 km.
rondje centra 10km 27-6

Daarna  lekker koffie en voor de tv, maar daar is van alles over Monty Python en daar hou ik absoluut niet van en Johannes wel dus hij kijkt en ik zit lekker met koptelefoon op te genieten van muziek bij de pc. Nu is de avond om, we gaan leuk weekend tegemoet dus nu douchen en bed in.

Knipsel

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.