Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jun/140

Infuus en gezellig samen loomen met moeders

Vandaag is rare dag,mijn zus is jarig en ze is nu 45 jaar. Op haar verzoek is er geen contact, dat is al sinds 2000 zag haar nog wel even tijdens crematie vader in 2011, maar verder niets. Ik weet dat ze is getrouwd en 2 zoontjes heeft. Goed Gefeliciteerd Patricia wie weet lees je dit toevallig.

Vandaag op redelijke tijd op en rustig aan gedaan, heb infuus en dan is het rustig aan doen. Ben nog van slag door het geode weer met het administratieve foutje van WELzorg. Infuus gaat prima en verloopt goed  2 hele kleine blaasjes dus helemaal tevreden. We eten zoals altijd lekker Chinees en moeders komt me eten. We hebben altijd meer dan genoeg en moeders  zal voor zichzelf het niet zomaar bestellen en dit is ook wel zo gezellig. Tijdens infuus laatste aflevering  Games of Thrones seizoen 4 gekeken. Ook voetbal aan het eind uiteraard. na het infuus liet ik moeder zien hoe loomen gaat en z probeerde het even zelf en maakte een mooie armband, maar gaat er zelf niet aan beginnen  en dat hoeft ook niet ze komt in ieder geval lommen met Lianno binnenkort dus dat is ook wee leuk.
1 2 34 5
Daarna ging moeders naar huis en wij nog even wat rommelen. Morgen komt de fiets van Johannes en vroeg tussen 7.30 en 10.00 uur. Dus slapen en morgen vroeg op.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.