Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22jun/140

Prima zondag

Vandaag uitgeslapen en ik had allemaal leuke plannen wilde naar Bataviahaven Markt, sloepen show maar mijn nek is niet erg meewerkend dus ik blijf maar rustig thuis. Ik ga wat voetbal kijken, lommen en de kweek starten van fruitvliegen.
Ik kan namelijk veel doen, maar zitten in de duw rolstoel en dat gehobbel gaat nu niet helaas........dan wordt ik misselijk enzovoort dus dat voorkomen we nu maar even. Ik heb de eerste 5 bakjes gemaakt voor fruitvliegenkweek. Staan nu leuk op de kikkerbak en hopen dat het lukt.
10492409_771040119597429_8231039475414599241_nVerder in huis gerommeld met Johannes samen  de nodige dingen gedaan. Ik ben weer stukje verder met de schildpad die ik loom, deze is 3D en das ingewikkeld maar gaat lukken.  Verder heel veel op internet gezocht naar een fiets, een goede fiets voor Johannes zodat hij kan fietsen ne ik met nieuwe elektrische rolstoel of scootmobiel ernaast. Wat een keuze, veel verschillen en de prijzen pfff, maar goed we hebben nu een top 3 morgen de beslissing nemen en dan is er van de week een fiets. Verder nog voetbal gekeken heerlijke wedstrijden en nu bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.