Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21jun/140

Forum verplaatst!

Vandaag lekker op bed gelegen samen tot 11 uur echt heerlijk! Het was gisteren ook wel erg lat geworden, omdat we druk waren met het prijsvragen-freaks forum te verplaatsen, althans alles voorbereiden daarvoor. Het forum gaat nar andere VPS server bij hetzelfde Hosting bedrijf, maar is sneller, beter en goedkoper. Heel de dag en avond tussen door er steeds mee bezig geweest met Johannes en in de avond zijn we wee online gegaan, super Johannes! Johannes deed het meeste en moeilijkste werk. Ook kwam de post met mijn kweekspullen voor fruitvliegen, de levering van de laatste vliegen was slecht dus ga ik ze proberen zelf te kweken en ik hoop over 203 weken de eerste lading t hebben dan.
10462571_770211726346935_3551890230718720678_n
Dit heb je nodig voedingsbodem wat je aanmaakt met water, houtstro en  uiteraard bakjes, wordt vervolgd want morgen ga ik beginnen. Verder kwam Damnpsy en die heeft onze oprijlaan heel mooi schoon gemaakt van vuil en onkruid, ook de voorgevel en het ziet er super uit, bedankt! Terwijl hij aan het werk was zijn wij naar de stad geweest ff om de hoek gekeken bij Zotte Scouting Spelen en dat was druk en gezellig, loom bandje gehaal din andere kleuren en ook nog even spullen bij de Gamma opgehaald. Met Dampsy  wat zitten kletsen en drinken en samen ook broodje gegeten. hij wil;de zijn haar er af en zag mijn  tondeuse en vroeg hoe handig ik was…nou  zijn oordeel is prima geloof ik! Ik heb mijn broertje kaal gemaakt zo leuk om te doen! En klaar in 10 minuten.
dampsy 1 dampsy 2
ik was te moe om te koken dus eten besteld en na het eten weer druk verder met forum en JOEPIE alles draait en supersnel en goed! Helemaal blij en trots op Johannes die het meeste werk heeft gehad. Tussendoor nog met loomen bezig geweest, moeilijke schildpad morgen verder. Ook min spelletjes gedaan en de was ook nog kortom heel druk dagje en nu snel slapen. Moe en voldaan maar was een mooie dag!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.