Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20jun/140

Rustig dagje loomen!

Vandaag stond ik laat op, ik had weer bedrust nodig dus tot 11 uur blijven liggen. Daarna ook de dagelijkse dingen dieren, prijsvragen en spelletjes. Ik belde met moeders, broertje. Er komt geen super provincie JOEPIE!!!!!  Verder  lekker bezig geweest met loomen en dat gaat super, had vandaag wel  paar keer elastiekje dat brak en dan moet je opnieuw beginnen. Omdat een van de katten vannacht met mijn octopus aan de haal ging moest die overnieuw, du buurvrouw wilde mijn panda kopen, nou dat hoeft niet je krijgt er wel een, dus die ook gemaakt en toen de schildpad en een dolfijn!
octopus Pandabeer
schildpad dolfijn
Na e buurvrouw volgden er meer verzoekjes of ik een dier wil loomen tegen betaling, nou dat betalen wil ik niet (wel verzendkosten) maar ga zien wie ik blij kan maken. Ik vind het gewoon erg leuk, zeer verslavend en het kost weinig energie en het resultaat is erg schattig. In de avond gezellig  met Inge, F+Gerben afspraak gemaakt , dan gaan we nu Feline zien buiten het ziekenhuis, heerlijk! Ina gebeld om ook langs haar te kunnen wordt dus een leuk dagje uit. Twil gebeld en gezellig bijgepraat en dat was leuk en zoals je ziet Twil hij is er –> jouw dolfijn of wil je een grijzen? De foto si niet helemaal goed gelukt maar hij heeft uiteraard 2 zijvinnen, rug en staartvin buik is wit. Zo ook tussendoor uiteraard voetbal gevolgd en nu is het mooi geweest ik ga douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.