Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19jun/140

Loom Loom Loom

Vandaag lekker bezig geweest ondanks mijn moe zijn. Ook even gekeken naar de beelden van de nieuwe koning in Spanje! In huisje opgeruimd en tel af want vanaf 1 juli komt Sjoerd weer! Daar ben ik blij om want het vergt toch erg veel van mijn lijf en daarom zal ik nu ook wel zo moe zijn.  Dienen verzorgd alle dieren doen het goed, erg genieten van mijn mini zoo. Uiteraard voetbal gekeken ook lekker relaxed en genieten. In de avond zijn we naar een informatie avond geweest over de Markerwadden, mooi project! Veel informatie over hoe het ecologisch in elkaar steekt, welke dieren er zijn en welke er komen logeren kortom erg interessant. Ik ben ook druk met Loomen bezig en dat is leuk, want zoals ik al zei ik vind de armbandjes niet zo leuk maar ja ik hou ook niet van sierraden. De dieren zijn we wel erg leuk en youtube staat vol voorbeelden en die kan je dan  al kijkend zelf maken dat vind ik erg leuk. Eerst een octopus gedaan en toen pandabeer……..nu gaan we verder met schildpad en dolfijn en nog veel meer dieren ik vind het leuk! Op linke foto het werk op loom rek en rechts het resultaat.
op rek octopus
op rek Pandabeer
Helemaal trots op mezelf en het is erg leuk om te doen. Dag om morgen nieuwe dag en ik ga douchen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.