Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18jun/140

Weer wat nieuws Loomen!

Vanmorgen was ik al erg vroeg wakker en op. Ondanks dat ik erg moe ben kon ik ook niet langer meer liggen. Ben de dieren gaan doen, prijsvragen, spelletjes en lekker rustig bezig geweest. San belde gezellig! De Ah bracht de boodschappen en ik kreeg een vlag bij bestelling, net als iedereen erg leuke actie! Maar ik heb gene auto dus heb ik ze op de Degu kooi gedaan en dat staat erg leuk.
10390281_768683736499734_4756044908953900312_nSamen lekker wat gegeten tussen de middag en in de middag wat opgeruimd in huis, de wc gedaan en de berging gezogen. Dan si de middag bijna om. Ik was al even aan het twijfelen of ik de rage van 2014 leuk zou vinden, het heet Loomen. Je maakt van alles door elastiekjes te knopen met een houder en haaknaald. Lianno had het er zondag ook over…..nu kwam ik aanbieding tegen van start set met 8000 elastiekjes, houder haaknaald groot en klein, hand houder, bedels en handleiding heel mooi verpakt in koffer. Kortom die hebben we vanmiddag even opgehaald en kijk…2 3
4 1
Ook even snel nieuwe pomp voor kikkerbak opgepikt bij Intratuin en  toen snel naar huis, net op tijd snel kant en klaar salade met gegrilde kip gepakt en zitten voor voetbal. Eerste helft slecht maar gelukkig redelijk goed herstel en winst. Na voetbal rustig geprobeerd te loomen een simpele start uiteraard een armbandje maar dat gaat super en ik wil heel graag leuke dieren gaan maken…….kijk zo dus  in ieder geval ga ik lekker aan de slag. armbandjes-rainbow-loom-smal1399476488817
imagesDIWJ8PCU 45512143814 naamloos
Nu eerst maar eens gaan douchen en slapen, voetbal is mooi maar ik ben te moe dus ga slapen, kijk morgen wel de herhaling, ben de enige voetbal gek dus  niemand zegt mij de uitslag en dan nog is het leuk om te zien.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.