Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17jun/140

Eindelijk is de glasvezel via Reggefiber klaar

Vandaag rustige dag, ben erg moe en gewoon niet echt lekker. Dieren verzorgd, bezig geweest in ons prijsvragen0freaks forum. spelletje gedaan. In de middag kwamen ze van Reggefiber om eindelijk de kabel die al sinds januari irritant uit de grond door het terras stak weg te werken. Reggefiber is erg ongeorganiseerd blijkt…..2 monteurs ne eerste wat ze zeggen is we kunnen niet onder uw huis dus ik leg uit hoe dat wel kan, dan ligt de kabel verkeerd en lang verhaal kort ze hebben het creatief opgelost. Dan gaan ze weg uit de straat om vervolgens na uur bij een van de overburen ook te gaan doen en later komt er weer een andere auto voor de buurvrouw. Ze rijden met 5 teams van a naar B naar K naar Z| en weer naar A en ze vinden het zelf ook erg irritant en onbegrijpelijk. De helpdesk  zegt tegen mijn buurvrouw dat niet iedereen heeft bevestigd, maar ja dat krijg je met onduidelijke breien er staat u kunt bevestigen of afzeggen via mail en telefoon er staat dus niet u moet enen bevestigen…..hoe dan ook de boel zit er en als ik zou willen kan ik over op glasvezel alleen wil ik dat niet ik blijf lekker bij UPC voorlopig snel en goed betaalbaar! Nog wat was weggewerkt, met de buurvrouw zitten bellen en in d avond uiteraard genoten van voetbal, de Belgen hebben gewonnen  goed zo en de wedstrijd Brazilië tegen Mexico 0-0 rampzalig voetbal! Op naar morgen ………

images

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.