Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14jun/140

Slechte dag

Voor vandaag had ik allemaal leuke plannen, ik zou naar de open dag van de Moskee gaan voor rondleiding en erna naar stadshart voor straatmuziek festival. Ik werd al misselijk wakker met nekpijn. Goed begin dus koffie en hopen dat ik op knap, maar weer alleen erger en  steeds moeier.  Dus begin van de middag besloten nergens heen te gaan en thuis voor de buis WK Hockey te kijken en wat voetbal. Geslapen en rust genomen en  het gaat iets beter gelukkig maar ben nog steeds extreem moe, maar de pijn is onder controle. Ik baal van die nekklachten hoop dat dit ooit weer stopt, maar vrees het ergste. Johannes heeft de heg nog gesnoeid en dat ziet er weer tip top uit aan de voorzijde. Nu gedoucht en lekker fris naar mijn bedje. Twil belde ik bel van de week  terug……. Nu vannacht opknappen morgen komt Lianno.migopigo-moe

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.