Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13jun/140

Ongelofelijk Spanje-Nederland 1-5!

1979728_765707260130715_7060030461852392556_nVandaag op tijd op en rustig de dag beginnen met koffie. Dieren lekker verzorgd. spelletje gespeeld en wat prijsvragen ingevuld. Toen samen broodje gegeten en na de lunch naar het Stadshart. Ik ging daar gezellig koffie drinken met Brigitte. Lekker bij Monica & Winston op het terras en zonder iets te zeggen kwam Winston al met mijn dubbele espresso, heerlijk he als men precies weet wat je wilt. Heerlijk zitten kletsen en er was een huwelijk bij stadhuis veel gedoe met media en SBS6 bleek het te gaan om de dochter van een Utopia deelnemer. Nou ja zag er leuk uit allemaal. Daarna samen naar de nieuwe groentewinkel ook Brigitte vind het super en beide kopen we salades voor avond eten en thuis maaltijd.  Daarna gaan we ieder onze eigen weg, ik rij richting huis en bij het tunneltje van de Deen is het druk en als ik eronder kom  komt er oude vrouw op keiharde wijze ten val en in eerste instantie rijd en gaat iedereen gewoon door en ik rij snel naar haar toe, maar kan niets doen en vraag jong stel om haar overeind te helpen en dat oden ze, samen gaan we naar muurtje waar de mevrouw kan bijkomen en blijven bij haar zitten allemaal tot ze weer verder kan. Zo dat was echt heel hard die zal goed blauw been hebben pffff. Daarna door naar huis. Thuis aan de koffie en al snel komt de kapper, beide lekker kort koppie heerlijk. Ik kijk ondertussen naar Mexico  tegen Kameroen, 1-0. Dan gaan we eten en eindelijk is het zover Nederland gaat spelen tegen Spanje en ik had voorspelt  dat we zouden verliezen met 1-2 mar ongelofelijk het wordt gewoon 1-5!!!! Er is op straat vuurwerk ha ha  blije mensen, wat een knallend begin zeg hopen dat dit zo doorzet. Nog even snel broertje gebeld en nu ga ik lekker slapen!

fd3ab0f45d0d091ac7a6652cc884b789

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.