Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12jun/140

Heerlijk rondje in Stadshart

beetje laat op was erg moe van infuus, dat wel maar geen reacties en dat maakt veel goed. Rustig de dag begonnen. prijsvragen, spelletje en dieren gedaan. samen wat lunch genuttigd.

Daarna met scootmobiel naar stadshart, eerst even een nieuwe groentewinkel bezocht erg mooi en lekkere kant en klaar  salades, 2 WK salades meegenomen voor het avond eten. Deluxe groente en Fruit. GroenteDaarna doorgegaan naar Pearl is weer tijd voor nieuwe bril en zij blijven bij het feit dat ik geen varifocus kan krijgen met mijn bril reden ingewikkeld, dus heb ik gezegd dat ik second opinie ging halen bij Specsavers,. Hans Anders zei vorige keer ja hoor dat kan en dus nu een ander en het kan dus wel en meten dus nieuwe bril aangemeten, uitgezocht en ook zonnebril met sterkte en varifocus glazen. Dus vanaf nu klant bij Specsavers en ik hoop dat dit gaat werken want wordt gek van bril op bril af en bril op . Op 3 juli kan ik mijn brillen ophalen een gewone en zonnebril beide met varifocus. Uiteraard ook even koffie gedronken bij Monica & Winston. Ook even bij de duurzaamheidswinkel geweest, gezellig en erg leuk maar vooral informatief. Klik hier voor de site. Daarna naar huis, blij, moe en voldaan. Eten geregeld heerlijk die salades met sla gegeten. In de avond tv en uiteraard de mooie opening WK 2014 gekeken en de eerste wedstrijd is nu bijna klaar, maar ik ga zo slapen ben moe, morgen weer een dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.