Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11jun/140

Infuus en vakantie

Vandaag rustig dagje ivm infuus, alles ging super en geen enkele reactie, helemaal blij gen blazen, zwellingen gewoon niets!
10374922_764518783582896_1849038106046450694_n

OoK de knoop doorgehakt na ons weekendje Arcen bij Hoogenboom in een niet aangepast huisje nu na wikken en wegen in herkansing na aanbieding Hoogenboom. Dus nu wel een aangepast Landhuis in 't wildryck te Diever. In augustus gaan we er heen en ik hoop dat Hoogenboom het waar maakt, maar dit ziet er goed uit. Nu hopen dat dan mijn nieuwe stoel er ook is, dan wordt het helemaal geweldig. Eigenlijk wilde ik niet weg of met  Zonnebloem proberen of andere organisatie voor gehandicapten, maar meeste was al vol moet je echt jaar van te voren boeken.  Maar nu dit is geboekt heb ik er wel erg veel zin in om samen lekker de natuur ion te gaan en te logeren in rolstoelvriendelijk landhuis!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.