Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10jun/140

Rolstoel goedgekeurd

Vanmorgen op tijd opgestaan, Sjoerd is er nog niet nog even geduld. Ik doe mijn dingen zoals huisje, dieren en speel spelletjes. Dan ga ik naar de HA en gelukkig heel zonnig en droog weer. Onderzoek gehad en mijn spuitje en over twee weken krijg ik uitslagen. Ik ga ervan uit dat alles gewoon ok is. Op de terug weg wat kleine boodschappen gedaan en haring gehaald. Thuis met Johannes heerlijk als lunch haring met uitjes gegeten. Ze waren erg lekker!

De post kwam en goed nieuws Gemeente Lelystad bevestigd mijn rolstoel en vermeld prijs per mand en dat ze die kosten zullen dragen. Helemaal blij mijn rolstoel is besteld en nu afwachten tot hij er is.! Ben zo blij dat na bijna 4 jaar (start aanvraag 12 juli 2011) Nu potje geduld en  straks heerlijk genieten.

Verder gewoon de dieren gedaan, huisje boompje beestje. Prijsvragen en spelletjes. Lianno belde zoals elke dinsdag dat was gezellig. En uit het niets opeens heftig buikpijn en diarree dus op tijd naar bed nu.

haringmaatjes

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.