Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3jun/140

Rondje Lelystad en speeddaten met Raadsleden

Vandaag weer eens lekker door Lelystad gereden op mijn scootmobiel. Naar de oude wijk op bezoek bij de buurtjes. Het was weer erg gezellig en de pc is ook weer in orde, alleen wat ik wilde lukte niet, maar komt wel een keer goed. Het was lekker weer……dus ook even door het centrum wat spullen halen. Op de heen weg kon ik gewoon lekker over het fietspad langs het Gelderse Diep , maar bij de terugweg stond ik wel even vreemd te kijken, afgezet en geen omleiding en tja onder lint door was geen optie, nieuwe asfalt zag er warm uit. Ook een groepje ouderen stond er zo van wat nu....nou simpel volg mij maar even naar rechts en dan tussen de hekken door op schelpenpaadje achter de school langs,. Zo we waren allemaal weer veilig aan de andere kant, maar Gemeente Lelystad dit kan beter toch? Een aankondiging en omleiding zou volgende keer praktischer zijn! Neem aan dat de Gelderse Dreef dus ook aan de beurt zal zijn deze week. In de avond lekker Gyros, met rijst, gemengde sla en tzatziki en daarna naar Stadhuis om te speeddaten met de gemeenteraadsleden. Het was niet heel erg druk, maar wel gezellig en ik heb met bijna iedereen 3 minuten gekletst en vele kaartjes verzameld.

10363754_760486747319433_6623789175356805408_nIk ken natuurlijk al veel mensen door de verkiezingen, maar vond het erg leuk om bijvoorbeeld nu weer even te kletsen met Berend , Hichaam, Hans en Wim uiteraard ook de eigen partijgenoten weer gezien. Kwam Neeske er ook tegen en dat is altijd gezellig. Het was erg goed doordacht je kon bij binnenkomt bij een lange tafel kijken wie je wilde spreken en dan pakte je een ronde nummer en vervolgens ging er om de drie minuten een keiharde toeter en werd er om geroepen welke ronde het werd…….dan zocht je de persoon op. Op de statafels bij de personen duidelijk kleur en naam bordjes met foto. kortom slim gedaan en erg leuk hoop dat dit nog eens zal gebeuren.10372111_688627144508327_2375268269858062765_nDaarna weer naar huis, even genieten van heerlijke koffie en dan douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.