Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2jun/140

Maandag

Goed lekker weer dus de deur open, genieten van dit weer. Dieren verzorgd en Johannes is naar Amsterdam. Ik maak afspraak met HA maar kan pas 10 jun, maar dat is prima hoor. Ik rommel in huis, doe weer eens wat aan mijn studie, speel spelletje en uiteraard prijsvragen. Missy is erg lief  en als je een keukenrol (leeg) in haar kooi doet is die zo weg LOL. Ik borstel Kuifje maar weer eens onbegonnen werk die klittenkat, maar we blijven stug doorgaan. Nog wat huiswerk en dan snel eten maken. In de avond zijn we bij de algemene ledenvergadering van leefbaar Lelystad. Goed overleg en dan weer thuis. Moe en voldaan, met veel leeswerk. Morgen ene drukkere dag dus  nu snel bedje in.

abstracte_kunst_een_hart

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.