Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1jun/140

Huisje boompje en beestjes

Vandaag eerst uitgeslapen en lekker rustig begonnen met koffie. Johannes en ik hebben samen de dieren verzorgd en het huisje opgeruimd. Omdat Sjoerd er niet is doe ik het zelf en in het weekend samen met Johannes de rest. Verder is eens in de zoveel tijd het tijd om de vloer in de was te zetten en dat was vandaag, dus alles aan de kant goed zuigen , dweilen en dan in de was. Het is weer helemaal op en top hier. Ik kan daar zo blij van worden die mooie glanzende schone vloer. Ondertussen werk ik door aan het document dat ik maak voor Leefbaar Lelystad en het is klaar denk ik, het is een draft dus zullen nog vele wijzingen op volgen, maar voor nu gat het via de mail de deur uit, morgen is de ledenvergadering. De dag gaat dan snel om en in de avond zitten we samen voor de buis op het puntje van de stoel voor de laatste twee afleveringen van Arrow. Nu is de dg om veel gedaan en erg blij en voldaan gaan we douchen en bed in.
10390193_750552571632798_3753071790788828329_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.