Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30mei/140

Sarah feestje bij Nienke

Vandaag beetje uitgeslapen en rustig met koffie begonnen. Daarna ben ik een boodschap gaan doen en kwam ik Penny gezellig tegen, lekker even staan kletsen. De kleine Sam is niet zo klein meer en erg lief. Daarna thuis nog wat gerommeld uiteraard prijsvragen en spelletje gedaan. Toen moeders en Loes opgehaald en op naar Utrecht voor het Sarah feestje bij Nienke. Het was lekker weer dus heel de tijd buiten gezeten en met veel leuke mensen gekletst. Nienke had haar beroemde Linzensoep, salades en brood voor eten echt heerlijk. Na het eten zijn wij weer naar Lelystad gegaan. Onderweg trakteerde moeders op een heerlijke MC Flurry bij MC Donalds. Toen hun thuis afgezet en nu thuis, moe en voldaan. Nog even wat koffie en spelletje en dan zo douchen en slapen.

Mooi_paars_met_text

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.