Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29mei/140

Luie Hemelvaartsdag

Lekker samen uitgeslapen, vandaag begint lang weekend en de eerste dag niets bijzonders. We spelen onze spelletjes, drinken koffie, verzorgen de dieren. We halen de kast leeg van het beddengoed en leggen het in andere kast dat is beter en overzichtelijker. Ondertussen vouwen we samen alles opnieuw op.  Zo opgeruimd is netjes. Ondertussen wassen we een was.  We kijken een mooie film uit 2013 Gravity  zo boeiende en spannend. gravity_3-t2

Voor mijn verjaardag kreeg ik van Ina een mooi voetbad en (schaam schaam) nu voor het eerst eens aangezet, heb er wel hulp bij nodig maar het is ook wel erg lekker. Het verwarmd, trilt en bubbelt. heerlijk ontspannend met wat Kneipp olie. Toen ik klaar was  heeft Johannes ook even genoten ervan, echt lekker gaan we vaker doen,  misschien handig tijdens infuus…..10325603_757426017625506_4388237513741802423_nIn de avond wat tv gekeken en achter de pc gezeten en nu ga ik douchen en bed in. Volgens de diverse sites komt er vanaf morgen beter en droger weer en een weekend vol zon, ik kijk er na uit na de dagen van regen. we gaan zien of ze gelijk krijgen en zeker de 10 van zaterdag!

Knipsel

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.