Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27mei/140

Kort dagje

Vandaag ben ik laat opgestaan, zo rond 10 uur.  Koffie gedronken en Johannes werkt thuis. In huis wat dingen opgeruimd, schoongemaakt. Dieren verzorgd, spelletjes gedaan en gewoon rustig bezig geweest, morgen infuus. Het is nat weer dus buiten is ook niet de juiste plek. Twil belt en we spreken af morgen  met elkaar te bellen. In der avond belt Lianno en we kletsen wat. Dan is het tijd om de raadsvergadering te volgen. Nou geen idee wat er bij de gemeente niet goed gaat maar raadsvergadering is afgelopen en op live feed was alleen een Bob sessie zonder geluid en toen een tijdje Sessie 2 A-stukken en inspreekrecht (Presentatiezaal) maar ook met half geluid en vervolgens weer de raadzaal waar we nog even "wat"zagen een stuk van inwonerspartij die werd aangenomen en toen einde verhaal al om 2100 uur! Geen idee wat er is of aan de hand is maar ik had punt 7 tm 14 uiteraard graag lieve willen zien. Dat zijn de vragen die gesteld zijn door de partijen Leefbaar Lelystad had vragen over privacy. Goed volgende keer beter. Daarna lekker douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.