Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26mei/140

Dag test rolstoel

Vandaag op tijd op, druk geweest in huis. Ik mis Sjoerd. Goed dat weten we nu wel is elk jaar zo en elk jaar red ik het nog dus geen probleem.  Ik doe van alles was draaien, vouwen, dieren verzorgen, berging opgeruid en stofzuiger erdoor. Johannes werkt thuis dus samen lunch gegeten. Dan komt Peter van Welzorg, het is een goed en gezellig gesprek voor de verandering en samen nemen we de bestellijst door voor de rolstoel. Zo ongelofelijk veel werk man  wel 6 A4-tjes  dubbelzijdig. Ik vraag of hij op mijn kosten ook een tas voor onder de armleuning wil bestellen en dat is geen probleem, dit is namelijk geen aanpassing of noodzaak dus die betaal ik zelf wel. Als alles klaar is neemt hij helaas de stoel mee. En nu laat hij offerte opsturen door Eac, deze gaat hij dan indienen bij Gemeente Lelystad en bij akkoord wordt alles besteld en is het afwachten wat de levertijd is. Het nu niet de beste tijd met de vrije dagen, maar ok ik hoop dat die half juni besteld kan worden en dan schat ik levertijd van een week of 6-8, dus snel gerekend  hoop ik voor mijn verjaardag mijn stoel wel te hebben. En zo ziet er dan ongeveer uit….. andere zitting uit mijn oude rolstoel komt er op mijn verzoek op dit zat erg lekker.
image
Goed daarna de dagelijkse spelletjes gedaan, prijsvragen en een mooi boek gewonnen. Dat boek is een waargebeurd verhaal en de beschrijving:

De Javaanse - Het turbulente leven van Toto Koopman
Toto Koopman is het eerste model van gemengde afkomst dat als mannequin bij doorbrak. In de Tweede Wereldoorlog is ze een spionne, die in een concentratiekamp terechtkomt wegens verzetswerk. Van Java naar de studio’s van Vogue, van het concentratiekamp Ravensbrück naar het artistieke en intellectuele Londen van de jaren 50 en 60; deze meertalige, moedige, frivole en amorele schoonheid liet niemand onberoerd
Figuur

Ik maak verse salade met feta en rauwkost die nog over is van BBQ en bak wat vlees en we eten er heerlijk van. Samen kijken we de laatste aflevering van The Blacklist en dan douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.