Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24mei/140

Gezellige BBQ met de moeders en Dampsy

Vannacht werd ik al vroeg wakker om kwart over 4 kwam moeilijk weer in slaap en de wekker ging om 8 uur. Goed aan de koffie en al snel kwam Dampsy hij ging op het dak aan de slag, schoonmaken, schuren en schilderen.
10325791_754593341242107_993688350022347743_nDampsy op het dak voor het verhoogde stuk met groot raam....klik ik heb je  LOL
Ondertussen deed ik klusjes in huis en heb mijn harddisk compleet gewist en alles weg  en kleine back-up van bestanden gemaakt en toen hups alles weg en de nieuw gekochte Windows 8.1 erop. Probleem lijkt nu opgelost  wel balen dat  ik nieuwe versie ervoor moest kopen, tenslotte had ik al een update  gekocht, maar ja dit werkt tenminste. Goed formateren, instaleren, updaten en nu draait die als een speer zonder fouten opgelucht en hopelijk nu voorgoed verlost van het probleem. De Ah kwam boodschappen brengen dus die opgeruimd. Eten gemarineerd voor BBQ. Samen met Johannes en broertje lunch genuttigd. Verder de reptielen bakken verzorgd, verschoond en eten gegeven. De luipaardgekko’s zijn verhuisd en wonen samen met apothekerskinken. De oude bak van de luipaardgekko si nu bewoond door de 2 baby Tokkeh Gekko’s. Dit scheelt stroom en voordeel is nu zien we ze wel veel meer omdat ze in de woonkamer zijn ipv Lianno (logeer)  zijn kamer. Was even klus maar ook dat is gelukt en meteen deze avond zagen we de schuwe dieren in schemering door de bak gaan  langs de ramen, echt blij mee. Dampsy is van 10 tot 16 bezig geweest en ging toen douchen en daarna samen tafel dekken en BBQ voorbereiden. Al snel kwamen moeders en Loes erbij en heel gezellig buiten zitten eten, was er perfect weer voor. Later p de avond naar binnen en gezellig een ieder met zijn/haar tab of laptop aan de spelletjes en elkaar flink helpen. Super veel gelachen en het was een hele leuke avond zo met de familie, moeten we vaker doen! Tegen 21.45 uur liet ik vallen op te zijn en zo te willen douchen dus toen vertrok iedereen, snel nog even de mail en spelletje  en nu douchen en bed in. Ben helemaal op, alles doet meer dan zeer en het boeit me niet want het was een super dag!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.