Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23mei/141

Een super testrit met de nieuwe elektrische rolstoel

Vandaag vroeg op, na een onrustige nacht, tja buikpijn, spanningen want dit is dan na 4 jaar misschien het einde van hoop stress en frustratie, maar wat als dit ook niet goed gaat? Ik koos deze stoel zelf en het is al nummer 4. Er is echt van alles misgegaan op vele plekken. Vannacht kreeg ik opeens twijfels ligt het dan toch aan mij? Nou einde slaap en om 6 uur eruit gegaan kon niet meer liggen, heup deed zeer en teveel onrust. Koffie helpt dan en aftellen naar 10.00 uur. Bram van Etac was er als eerste en niet veel later Peter van Welzorg…uitleg volgde en dan zitten en met zijn allen naar buiten en uiteraard (logisch ook) wilde Peter meteen naar die enge stoeprand…..maag draait meteen om als ik  heen rij want  ja er zit nu ook angst in mij na mijn kiep ervaring en daar moet ik zelf overheen komen. Het ging goed en de ganzen keken boos schreeuwend toe brrr, wat vind ik die toch eng. Terug naar huis  ziet er goed uit zitting niet fijn dus oude erop. Daarna gaan de mannen weg en heb ik een weekend de tijd om te testen. Ik drink en eet wat en dan in de berging wat zitten en rijden, even naar buiten voor de deur en dan hak ik de knoop door bel de Regiotaxi en laat me droppen op Palazzo en boek meteen 2 uur later de terug rit. Nu heb ik dus 2 uur rijtijd. Eerst Intratuin, Praxis en Meerens allemaal boodschappen die ik nog meost halen. het rijd echt goed en al snel voel ik me zo blij en opgelucht en rij lekker rond over het parkeerterrein, ja net als Jos Verstappen alleen langzamer en ik laat geen rubber strepen achter LOL Terwijl ik wacht op de taxi  zie ik de paaltjes langs de Intratuin en  tja sla om er doorheen….ben niet bezig met de mensen die verderop staan en mij blijkbaar gade slaan en klappen als ik alle paaltjes omgeslingerd heb en moet lachen om mezelf. Kan niet beschrijven wat dit voor een gevoel is….maar ik ben er hyper van en als ik thuis kom hoeft Johannes ook niet te vragen of dit beter ging. De lange zit test ook dit weekend als we dagje naar Apenheul gaan! Dampsy belt en komt langs en we kletsen wat en dan rijden wij zijn pc naar moeders en hij fietst bijna even snel hij fietst dus hard! Naar huis nog even na hyperen en ik kijk uit naar dit weekend veel leuke dingen!
Nu slapen de foto maakt van de sla om paaltjes ……………………………….dit is echt een onbeschrijfelijk gevoel! en wat er nu ook gebeurt deze rit neemt niemand meer af!
Palazzo_1

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. dit is een geweldig nieuw begin en rijdt je lachend de zomer in. sukses !


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.