Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mei/140

Avondje vol met The Bold and the Beautiful

Vandaag weer op tijd uit mijn bed, heerlijk weer. Johannes werkt eerst thuis en gaat dan naar Amsterdam om cursus te geven. Ik rommel wat in huis. Zoals elke woensdag is het tijd om mijn koffiemachine verzameling te reinigen , ontkalken indien nodig en dan kunnen we weer een week lang genieten. Ik doe veel prijsvragen, speel mijn spelletjes en geniet van mooie weer. Lekker alles open frisse lucht. De zonnepanelen doen het ook lekker en de meter loopt terug, super we hadden er eerst 8 en toen nog eens 6 dus dat gaat lekker. San en ik bellen heerlijk met elkaar en ik kijk uit naar nieuwe rolstoel dan kunnen we elkaar eindelijk weer eens zien in het echt. Ook Nienke en ik kletsen gezellig even bij, het was een leuk weekend en we zien elkaar snel weer. Ik maak lekker verse salade en een pizza, Johannes is mooi op tijd thuis. Ik kijk graag naar The Bold and the Beautiful, maar loop een week achter dat is veel, want ze zenden dubbele afleveringen uit dus dat is dan 5 dagen (alleen werkdagen) maar 2 en elke aflevering is half uur min de reclames. Ik kijk ze gezellig met Johannes allemaal! Johannes houdt niet zo van soap dus heeft altijd leuk commentaar maar ondertussen voorspelt hij zaken goed en heeft hij het helemaal door LOL Kik dat is dus echte liefde toch, samen naar een soap kijken BB en er helemaal niet van houden. Dan is het weer tijd om te gaan douchen. Tot slot las ik artikel over Meneer Jean-Marie Le Pen uit België hij noemt ebola oplossing voor immigratie. OMG deze meneer is echt niet meer te helpen denk ik hoe kun je deze ziekte nu een oplossing vinden voor wat dan ook, het is een gruwelijke dood voor de patiënt. Meneer Jean-Marie Le Pen misschien een oplossing als u zelf een portie ebola neemt? Morgen mogen we stemmen voor EU, hun doen mee  hoop echt dat ze weinig tot geen stemmen gaan krijgen, want dit is echt te zot voor woorden. (zacht uitgedrukt)

The-Bold-and-the-Beautiful-the-bold-and-the-beautiful-19958605-2560-1766-625x431

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.