Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20mei/140

Vandaag is Lianno echt 13 jaar!

Vandaag is Lianno dan ook echt 13 jaar geworden, wat gaat dat toch snel zeg!  Op rijd opgestaan en lekker aan de koffie. Het is wat bewolkt maar wel lekker buiten, dus heerlijk ramen en deuren open. Johannes werkt thuis vandaag. Ik ga met se scootmobiel naar stadhuis om mijn nieuwe paspoort op te halen, het is er niet druk dus ben wederom zo aan de beurt. Daarna ga ik gezellig op de koffie bij Monica en Winston, mijn vaste koffieplekje. Nog even langs wat winkels en weer lekker naar huis. Voor Johannes even een nieuwe muis gekocht en voor mezelf  een complete versie Windows 8 en hopelijk los ik daarmee mijn pc probleem nu definitief op. Gelukkig viel de prijs mee en met een lache en vaak er komen kreeg ik nog wat leuke korting ook. Dus kunnend weekend alles eraf en  opnieuw beginnen. Dieren verzorgen, huisje doen en gewoon lekker spelletje spelen prijsvragen invullen en dan gaat de dag zo om. De post brengt een gewonnen prijs, een stripboek over de bijbel Genesis tot openbaringen om precies te zijn. Het is echt super leuk en mooi boek. Zo ziet het Bijbelverhaal er dus uit in beeld.
10373786_752380171463424_8224501372312902673_n
In de avond trek er flinke regen over met onweer, goed voor de tuin en natuur overdag zon en in de avond regen koelte. De tuin schiet vol met alles en dat is zo leuk. De Lisse staan in de vijver vol in bloei zo ooi en knalgeel. De fruitbomen hebben we echt heel erg gesnoeid en nu zitten ze opeens vol fruit ben erg benieuwd. De tuin ziet er dus super uit zeker nadat Dampsy al het onkruid tussen de tegels weg heeft gehaald. Nu douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.