Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19mei/141

Zomer!

Vandaag op tijd op, het gewone leven is er weer, Johannes werkt lekker thuis. Ik rommel wat op de pc en omdat Sjoerd er niet is doe ik dingen zelf, maar dan wel stukje bij beetje. Vandaag dus alle was gedaan (4 stuks) en de badkamer. Ik krijg het meeste op een creatieve manier wel voor elkaar en zijn tegenwoordig allemaal handige spullen, maar het kost wel heel veel energie en dus blijft er weinig over voor andere dingen. Het is heerlijk weer dus lekker alles open, deuren en ramen. In de middag ga ik op scootmobiel even toeren door de parkjes en winkelcentra en doe meteen wat boodschappen bij de AH Voorhof. Uiteraard de nodige spelletjes gespeeld, prijsvragen gedaan. Ik kreeg 2 familiekaarten van Flashgolf Lelystad en daar heb ik een actie van gemaakt, ben benieuwd hoeveel er mee zullen gaan doen. Het is zo leuk om te doen. De dag gaat snel om  en niet veel energie meer om echt te koken, maar toch maak ik dan maar Kip Madras en we eten heerlijk in de tuin.  In de avond  vroeg gaan douchen en nog wat tv gekeken en nu bed in!

 

zomer diddle

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Goede morgen Monique, ik ga zo flyeren op de markt voor Europa, daarom dacht ik aan de keer dat ji ook druk aan het campagne voeren was, groetjes, Johanna.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.