Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15mei/140

Afscheid van de wethouders

Vandaag vroeg op en Johannes vertrok weer naar Amsterdam. Ik bleef thuis rommelde wat en dronk koffie. Verzorgde de dieren. Tegen de middag kwam de taxi en vertrok ik in de elektrische rolstoel naar het Stadhuis. Uiteraard eerst koffie gedronken bij Monica en Winston , heerlijk dubbele espresso.  Daarna de informele raadsvergadering met vele mooie woorden voor de 4 wethouders die afscheid namen, ik ging natuurlijk voor Meta Jacobs. Daarna een receptie en weer met veel leuke mensen gesproken en mijn cadeau aan Meta gegeven, een gouden medaille voor de meest sociale VVD’er in Nederland!

!cid_1281653-1Na de receptie naar huis met de taxi en ik was net eerder thuis dan Johannes, maar wel samen gegeten en dan snel naar de douche en bed in erg moe.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.