Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14mei/140

Infuus@home met bijweerkingen (GRR)

Gisteren werd het laat, omdat ik de raadsvergadering helemaal wilde volgen. Vanmorgen ging de wekker om half 7. Goed Johannes is vertrokken naar Amsterdam en ik ben erg moe. Ik doe rustig aan en rommel wat in huis en op mijn pc. Dan komt de verpleegkundige en  tijd voor infuus, maar eerst even kijken naar de rollator die hij voor mij heeft opgehaald en heerlijk hier kan ik goed op zitten ruimte over, helemaal blij mee. In huis blijf ik de oude gebruiken want dan zit ik er toch nooit op en deze is weer net te breed voor de gang en dergelijke. Goed infuus en tijdens het infuus kijken we heerlijk Games of Thrones. Zoals altijd ben ik weer een uitzondering want tijdens infuus heb ik eigenlijk altijd  blaren, het zijn niet echt blaren want er zit geen vocht in maar de huid zwelt op  en dat gaat ook weer weg. Het jeukt en is dan erg rood maar dit keer deed het zeer en hij werd heel groot, op de helft heb ik maar eens foto gemaakt van mooi plek. Het is niets ernstigs maar wel lastig en  een paar uur na infuus is er niets meer van te zien.
10381991_749365718431536_6536706965481141957_nTijdens infuus eten we iets nieuws  van de toko Inda Today en dat is erg smakelijk, dat gaan we vaker doen. Dan gaat de verpleegkundige weer weg en een uurtje of wat later is Johannes ook weer thuis,. Het is vermoeiende dag geweest en morgen ook drukke dag dus nu douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.