Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13mei/140

Duidelijk gesprek met adviseur Welzorg!

Vandaag wederom vroeg op en Johannes vertrekt naar Amsterdam. Sjoerd komt dus gezellig aan de koffie en dan ook schoon huisje. Sjoerd gaat nu weer zijn dochter en gezin in Frankrijk, veel plezier maar sterkte met alles daar!  Dat wordt dus wel even weer een gemis, maar dat hoort erbij. Dan belt de adviseur van Welzorg en klinkt opeens veel ja nee euh….en dus komt hij maar langs om even te praten. Het wordt een goed gesprek en ja ik ben dan hard, en een bitch maar sorry daarvoor na 4 jaar verlies ik ook geduld. Ik ben van mezelf altijd al erg direct en zeker nu, maar goed  de adviseur  antwoord en we komen tot een oplossing en ik geef hem een printje van de Balder Liberty mee en dat is een rolstoel die alles heeft wat ik nodig heb. We spreken af dat hij een passing gaat regelen, hij kent de stoel dat scheelt weer. Hij doet nog wat werk aan de huidige stoel want dan kan ik in ieder geval donderdag even naar stadhuis ermee. Na dit gaat hij weg en  ik krijg dan de folder binnen en die mail ik hem na, nu afwachten op de passing. Ik twitter naar de wethouder dat er oplossing is  en we nu op de goede weg gaan en dat de ambtenaar JV een schouderklopje verdient. Later spreek ik JV die ook echt dat schouderklopje kreeg, leuk en nu positief gevoel vooruit en op weg naar zelfredzaam zijn met de  rolstoel en weg kunnen als ik dat wil of moet.

Over de dag heen speel ik spelletje, doe veel in prijsvragen-freaks forum en de dag vliegt zo om. Ik bel mijn broertje even om te kletsen en dan komt Johannes alweer thuis. snel eten gemaakt en samen gegeten en de rest van de avond voor de monitor gezeten om de gemeenteraadsvergadering te volgen en die duurde lang! Jack Schoone (Leefbaar Lelystad) is gekozen als plaatsvervangende voorzitter van de raad. Gefeliciteerd Jack en veel succes. De oppositie stemt tegen het akkoord dat er ligt maar ja  de coalitie heeft meerderheid dus we gaan het wel zien in de komende 4 jaar. 

BalderLiberty_profil 
(klik op de foto voor de brochure Balder rolstoelen)

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.