Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12mei/140

Update rolstoel debacle!

Goed maandagmorgen 7 uur  op en aan de koffie. Johannes onderweg naar Amsterdam aan de telefoon overleggen we nog even wie ik nu als eerste zal bellen MOzaak, Welzorg of Gemeente. Klokslag 9 uur eerst Welzorg PH niet aanwezig vandaag goed MOzaak JH niet aanwezig, vrij vandaag….gaat goed dus dan gemeente maar maar bellen.

Goed de Gemeente is er mooi maar ik krijg niet aan de telefoon wie ik wil spreken JV, morgen heeft die spreekuur en anders vanmiddag  kunt u bellen met Dhr. B, nee ik wil niet praten met Dhr. B ik wil praten met JV kan niet, mag niet bla bla…diep in en diep uit ademen en dan opeens wordt ik doorverbonden. Ah Mw. MK nee ik wil u niet spreken ik wil JV spreken  ….terug laten bellen ja als niet anders kan, maar is hij aanwezig ? Ja mooi dan kan hij ook de telefoon  opnemen toch? Nee bla bla mooi dan kom ik wel langs. Zo vermoeiend en dan krijg je te horen dat je rustig moet blijven en het maar even moet uitleggen…nee nee en o ik ben nu heel rustig  hoor maar ik wil alleen met JV praten en niet met u goed hij belt u zo snel mogelijk terug. Mooi.

Ik drink mijn koffie op en  vertrek door de regen naar Stadhuis, want dit gaat het anders niet worden.
Op stadhuis meld ik mij bij de balie en meld dat ik JV wil spreken en dat ik ook niet weg ga voor ik hem spreek. Dan naam en geboortedatum en  vervolgens veel vragen waarop ik maar heel droog en rustig zeg dat ik niet meer dan mijn naam geboortedatum wil geven en de naam van wie ik wil spreken. De receptionist vindt mij niet aardig…lekker belangrijk. Dan zegt ze ik heb hem laten weten dat u hier zit, meer kan ik niet oden, nou meer vroeg ik toch ook niet denk ik en ik [parkeer ergens waar ik niet in de weg sta.

Daar komt meneer JV en we gaan in een kamer zitten en ik maak mijn punt even duidelijk, hij luistert en we bespreken ook even hoe het is als ik PGB neem voor de rolstoel want het vertrouwen in Welzorg is ver gezakt. Nou PGB doen we dus echt niet dan betaal ik me bont en blauw en moet ik zelf heel veel betalen terwijl ik alleen en veilige goede rolstoel wil en niet meer en volgens JV moet Welzorg dit nu ook snel gaan regelen links of rechtsom. JV vraagt of ik wat drinken wil want ondertussen nemen de emoties het wel over en door mijn hoofd vliegt 4 jaar aan ellende, leugens, onzin van Welzorg. Ik bedank want ik ben werkelijk kotsmisselijk van de stress. We ronden af want JV heeft eigenlijk vergadering en  ik heb gezegd wat ik wilde en ga dus weer op weg, JV belt vanmiddag voor de verdere gang van zaken.

Nu ik toch op stadhuis ben en er werkelijk niemand  zit te wachten bij Burgerzaken besluit ik maar direct een nieuw ID aan te vragen en daarna snel door de regen naar huis. Koud, nat en misselijk nu weer thuis en wederom kan ik zeggen wordt vervolgd………

 

welzorg-logo-retina

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.