Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10mei/140

Supportbeurs uitje met Brigitte………

Vanmorgen op tijd opgestaan, lekker rustig begonnen met koffie en toen even naar het Kiala punt in de Voorstraat. Is maar goed dat ik met Johannes samen ging, want ik kom daar dus echt niet binnen, doos vol heerlijke koffie en snel naar huis.
10155412_773599912664722_915049418080718102_n
Thuis gekomen aan de koffie en al snel was Brigitte er, samen heerlijk aan de  Latte Machiato Caramel. De Valys taxi kwam wat aan de late kant maar binnen de normen en toen door naar Dronten en daarna naar Utrecht.
20140510_120627
We waren om 14.15 uur in Utrecht en dan tja eerst naar de wc en dan  gebeurt er iets waar ik nooit op gerekend had, voor de wc sta ik op uit rolstoel en breekt mijn zitting af! Geloof me dan sta ik echt wel even heel dom te kijken, omdat ik al stond had ik er op dat moment ook geen last van en Johannes haalde hem uit beveiliging en trok de rolstoel uit de wc en ik strompelde er achteraan, er stond een rij voor de wc dus dan wil je ook niet heel rustig gaan kijken wat er nu is. Nou wat is het zitkussen zit normaal met 4 klik dingen vast en in mijn geval maar twee en euh nu dus nog een, gevolg is dat ik schuif met mijn linkerkant. Goed support beurs in en eerst maar eens even op bezoek bij Welzorg….rijden gaat ook niet simpel mijn wielen spinnen als een gek en ik kom niet van mijn plek…frustratie begint alweer te groeien.
20140510_153726
Bij Welzorg toegelicht wat er is en gevraagd om hulp, zij konden niets dus met hun samen naar Handicare en die man kijkt naar de rolstoel en zegt hmmm creatief en onverantwoord, ik leg uit wat de adviseur hier zegt en hij kijkt nog eens en zegt nee geen positieve kanteling maar u stoel staat er gewoon negatief in daardoor lijkt het een positieve kanteling. Verder klinken er enkel negatieve opmerkingen en geloof me ik zat direct niet meer fijn in mijn stoel en mijn dag moest nog beginnen.

Brigitte trakteerde ons toen op heerlijk lunch en dat deed goed. Daarna rondje gereden en  mooie aangepaste auto’s gezien en hele mooie rolstoelen  en ook die ik nodig heb, blijkbaar toch heel gewoon. Dan snel naar Nick en Simon optreden , dat was echt super, goed uitzicht en lekker genoten.
20140510_163216  20140510_163645
Daarna terug naar uitgang tijd om naar huis te gaan. Thuis nog even gezellig staan wachten op de Regiotaxi die Brigitte naar huis zou brengen. Uitgezwaaid en toen naar binnen.

Waar toen alle emoties los kwamen, huilen geblazen, frustratie alom en hoe meer ik google nu hoe meer vragen er komen, terug halen van de gesprekken op de beurs vraag ik me af wie er nu eerlijk is Welzorg daar, Welzorg hier Handicare en  ontdek je ook nog dat deze Puma niet eens meer gemaakt wordt dus hoezo  kwam die fout van fabriek? Dit is de Puma Yes uit 2007  hee zei die adviseur niet dat rolstoelen na 5 jaar economisch worden afgeschreven? Weet ik veel nee blijkbaar niet en heb het idee dat er aardig word gedraaid en gespeeld met woorden.  Maandag dus maar bellen met Welzorg dat ze hem kunnen ophalen en vervolgens JV bellen van de gemeente want ik wil gesprek dit is echt niet normaal meer wat er elke keer gebeurt en ik kan uren piekeren en kijken wat ik fout doe, maar helaas is dat weinig ik wil gewoon een rolstoel voor buiten met verlichting, hoofdsteun, gordel, elektrische  beensteunen die hoog/laag kan en een positieve en negatieve kanteling heeft. Goed dit gedoe loopt al vanaf 2011 en ik had denk ik beter naar Geranium markt kunnen gaan…..huisje ermee vullen was makkelijker en had beter gevoeld ook al is dat niet wat ik wil, maar ja wat i wil is onmogelijk zo lijkt……..

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.