Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8mei/140

Dagje van alles iets

Ook vandaag weer om 6 uur op  en dan meteen aan de koffie. Johannes vertrekt naar Amsterdam. Het is erg slecht weer, regen, hagel, wind en zon alles door elkaar. Ik maak mijn rolstoel rijklaar, tas erop en opladen, heb er zin in de beurs zelf over te rijden! Zo ziet hij er ongeveer uit…

rolstoelselmaIk verzorg de dieren, rommel in huis en doe heel veel werk weer in ons prijsvragenfreaks forum. Langzaam haal ik de achterstand in morgen heb ik dagelijks, wekelijks, doorlopend weer bijgewerkt  dus ben tevreden  en nu wachten of ik iets leuks win.  Verder  gewoon gerommeld en genoten van de hits uit de jaren 90 op Skyradio. De dag vloog om en Johannes kwam tegen half 8 thuis  en dan eerst samen eten. Lekker zitten kletsen en tv gekeken en nu bed opzoeken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.