Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7mei/140

Heel veel prijsvragen dingen gedaan.

Zo mijn log van gisteren was blijven steken dus net opnieuw gepost, vreemd maar zal wel goed zijn.
Vandaag ook weer om 7 uur aan de eerste koffie, dan smaakt die dubbel zo lekker of komt dat omdat ik een dubbele espresso maak, hoe dan ook erg vroeg voor mij. Johannes gaat weer naar Amsterdam.  Ik rommel in huis, doe de dieren, draai een was, ruim wat op en drink lekker koffie. Het is slecht weer en ik heb last van buik, diarree daar baal ik van, nu kan ik dus niet weg vandaag. Ik besluit dan maar lekker spelletjes te doen en heel veel werk te gaan doen in prijsvragen-freaks forum. Ik loop erg veel achter en ga dus over de hele dag door  druk in de weer met inhalen en opruimen en bijwerken. Tussendoor speel ik wordfreud, Wordon en mijn boerderijspel. De dag gaat snel voorbij en ook vandaag is Johannes redelijk op tijd en eten we dus toch gezellig samen. Moeders nog even gesproken en Moeke 2 ook want de koffie is gebracht, heerlijk espresso caramel…….die Dolce Gusto is toch wel erg verslavend en makkelijk. Na het eten moest Johannes nog wat verslagen maken en ik keek wat soap  op tv en dan neem ik zo een koffie en ga douchen en mijn bed in, hopelijk morgen beter weer en beter gevoel zodat ik op pad kan met de rolstoel…ik wil eruit!

10259813_1475454532688919_923732366867660079_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.