Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6mei/140

HALLELUJA! ik heb een rolstoel!

Vandaag net als gisteren heel vroeg op, Johannes reed rond 7 uur weg naar Amsterdam. Ik rommelde wat in huis. Sjoerd kwam later, hij ging eerst een tuin doen en dan naar mij, want er was veel regen voorspelt. De ochtend is zo om en dan komt Welzorg met een rolstoel. In de berging begint dan het pas en meetwerk, alles op mijn maten en daarna gaan we stukje rijden en dat gaat prima, even rondje speeltuin snelheden  proberen en dan stoep af en op en dat gaat stukken beter. Na een tijdje was alle sop orde en nu mag ik hem een week proberen. Dan belt hij en gaan we kijken wat er anders moet en dan gaat hij weer even weg met Welzorg naar het bedrijf die hem gaat aanpassen en vervolgens krijg ik dan definitief een rolstoel. Voorlopig ben ik er erg blij mee. Als hij weggaat zijn we ook net op tijd binnen, want het komt echt heel hard  uit de hemel naar beneden. Helaas dus geen rondje door de wijk vandaag meer. Ik rommel nog wat in huis en doe prijsvragen invullen, eens zien of ik weer eens wat leuke dingen kan winnen.  Ik ga dus wel deze week alleen naar de Supportbeurs, ben benieuwd.

10325787_745041625530612_4261939714277113793_n
De dag is weer zo om en Johannes is mooi op tijd, dus we eten toch gezellig samen en daar ben ik blij mee. Even wat tv want het Eurovisie Songfestival is er ….ze doen het leuk en als Nederland is geweest met The Common Linnets ga ik direct naar mijn mandje, morgen wederom vroeg op. Hoor dus morgen wel of ze door zijn.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.