Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3mei/140

Heerlijke zaterdag

Vandaag op tijd op, de winterbanden gingen er af, dus op tijd bij FBA. Gezellig hoor met Michel en al snel weer klaar en verder op de zomerbanden. Daarna naar huis om wat spullen op te halen en vervolgens direct door plastic wegbrengen, postpakket posten en wat boodschappen doen.  Thuis gekomen lunchen en dieren verzorgen. Brigitte kom even gezellig buurten en haalt haar testpakket met boter op. Het is even erg gezellig. Het is heerlijk weer en we besluiten even centrum in te gaan. Even naar de Hema, Kijkshop en uiteraard genieten van heerlijke koffie van Monica & Winston  en in de zon. Dan nog even bezoekje aan Jamin om Jelly Beans te scoren. Nog wat gerommeld, eten gemaakt, was gedraaid, vaatwasser laten draaien en heerlijk lang onder de douche gestaan. Nu gaan we zo lekker slapen.
10299555_839908376023292_4119838217505159341_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.