Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2mei/140

Weekend

Vandaag op tijd op, Sjoerd kwam en zoals altijd gezellig. Johannes is druk met werk thuis. Ik verzorg de dieren. Ik ga Becel vloeibare boter testen en heb de testspullen in pakketjes gemaakt en ben toen eerst naar buuf Olga en bij haar zitten kletsen met kop koffie. Naar hui som te lunchen en in de middag wat rommelen in forum en gewoon rustig bezig blijven. Welzorg belt ze komen op dinsdag 6 mei met een rolstoel, we zijn benieuwd. Dan eten we wat en gaan Johannes en ik samen op weg pakketjes  rondbrengen naar Jos en Loes. Jack komt al naar buiten en we kletsen even, ik krijg een boekwerk over de gemeente uitslagen die gaan we eens doorspitten. Thuis nog wat gebeld met moeders en  het staat vast we gaan binnenkort gezellig uit eten. Verder niet veel gedaan, ben moe last van mijn lijf en  zin in weekend met zon!

10255012_613125582117094_7859674915431772950_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.