Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1mei/141

De dag dat de rolstoel zou komen………

Vol verwachting  begon deze dag, want na het middaguur zou mijn nieuwe rolstoel er zijn.

tune.7052.1

De tijd tikt weg…….

15.40 uur telefoon mevrouw H van de MOzaak belt: Hoe bevalt de rolstoel?
Euh welke rolstoel? Ze vraagt of ze al zijn geweest nou nee dus maar ja antwoord ik misschien hadden we ipv 1 mei ook moeten neerzetten 1 mei 2014? Ze lacht maar zegt dat ze gaat bellen hoe of wat, maar dat de persoon die hem moest brengen niet bereikbaar is....... nou ik ga het wel horen.

16.10 uur Menner H van Welzorg belt: lang verhaal kort er is een rolstoel maar niet met de benodigde aanpassingen, deze zijn wel besteld maar niet doorgevoerd door leverancier. Dus nu moet men van Welzorg de stoel terug leveren laten aanpassen en weer opnieuw krijgen en dan wordt weer gebeld wanneer die er wel is.........de beste adviseur durft geen tijdsbestek te noemen, dus we gaan weer in wachtstand naar onbekende levertijd!

16.30 uur Mevrouw H van MOzaak belt weer………ze heeft opdracht van Gemeente Lelystad om er bovenop te zitten en hoopt dat dit geen weken of maanden gaat duren.

Na het laatste gesprek met Dhr JV van gemeente was ik optimistisch wilde alleen vooruit en positief denken en dus haalde ik kaartje voor de Support beurs komende woensdag zou ik erheen gaan, maar helaas dat kan dus nu ook weer niet. Ik weet even niet wat ik moet voelen, denken de cirkel is rond…..en blijft rond en ik draai maar braaf mee…….en blijf hopen op snelle oplossing.

1926867_769992493031494_6044176927622462549_n_thumb.jpg

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. vind het heel vervelend voor je, veel sterkte, hoop dat je de positieve dingen wel kan vasthouden. groet twil


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.