Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27apr/140

Wageningen en eerste ontmoeting met Feline!

Vandaag  rustig begonnen en toen naar Wageningen op bezoek bij Ina (zus Johannes) Zij is jarig en met pensioen gegaan. Erg gezellige dag en Inge en Gerben zijn er ook , Hanneke is helaas ziek sterkte en beterschap. We kletsen en als avondeten  gaan we grillen op de plaat. He tis erg lekker allemaal. Na het eten rijden we achter Gerben en Inge aan naar het Ziekenhuis en gaan we voor het eerst op bezoek bij Feline. Feline is wakker en huilt beetje. Ze is erg mooi en alles gaat erg goed en hopelijk mag ze snel mee naar huis met haar pappa en mamma.

Feline 27-4 IngeenFeline
Thuis nog even wat na praten en koffie. Bedankt Ina voor het lekkere eten en we komen snel weer en dan blijven we langer hoor, nu was beetje raar allemaal. hihi maar even goed erg gezellig.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.