Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23apr/140

Infuus@Home en twee jarigen!

Vandaag is Ina 65 jaar geworden  Gefeliciteerd lekker op naar je pensioen morgen! Ook Tante Miek si jarig ook jij gefeliciteerd en een fijne dag!
banner_sierteelt_bloemen

Ik was rond half 10 uit bed, rustig aan beginnen met koffie en dan de dieren. Vandaag infuus dus dan doe ik kalm aan. Ik rommel wat op pc in forum met prijsvragen, speel spelletje e dan lunchen we. Na de lunch is het tijd voor infuus.  We kijken gezellig samen Games of Thrones seizoen 4  aflevering 1 tot en met 3. We eten en dan is infuus klaar.

Tijdens het infuus belt JV van de gemeente Lelystad over het gebeuren met de rolstoel. Hij had de opdracht van MJ de wethouder uit te zoeken wat er nu mis ging gaat.....nou lang gesprek kort gemaakt en hem maar meteen gezegd dat het niet zo boeiend is te weten wie er nu fout is of was. Het enige dat nu telt is dat er nu snel een nieuwe goede veilige rolstoel komt, zonder problemen, zonder een compleet nieuwe aanvraag en ook zonder dat er dubbele bezoeken plaats vinden en geld wordt verspilt. Wel komt er nog huisbezoek van MO zaak daar staan ze op ter controle nou dat is goed neem meteen mijn dossier maar mee ik wil dat dan inzien....wilde ik toch al kan ik meteen zelf de fouten eruit halen en belangrijke zaken erin laten zetten. Verder prima gesprek en vol goede moed en met schone lei gaan we verder.....de lei is nog wel nat van het schoonvegen maar goed ik wil vooruit kijken want wat achter me ligt is shit en zal niet meer veranderen hopelijk nu een goede ervaring om de nare uit te wissen..........een cirkel is rond zonder eind en de cirkel van Gemeente, Welzorg en MOzaak is echt heel rond. Ik wordt er duizelig van en stap eruit.....tel af naar 1 mei dan krijg ik de rolstoel, testen, nog een gesprek en dan gewoon niets meer heerlijk rust. Mij nek zal wel herstellen met tijd en meer is er niet gebeurt had heel anders kunnen aflopen met dit cirkeltje waarin ik draaide maar is niet gebeurt dus vol goede moed vooruit en eruit!

Na het eten opruimen en  dan nog even spelletje en ik ben moe dus  het is nog maar 2100 uur maar ik ga douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.