Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22apr/140

Gewone leven is begonnen

Vandaag op tijd op Sjoerd is er weer, mooi  schoon huis  en erg gezellig. Samen aan de koffie en een heerlijke bonbon erbij.  De paasdagen waren fijn  eerste druk en gezellig en de tweede rustig thuis. Johannes en ik hebben zaken over privacy op papier gezet voor Leefbaar Lelystad. Vandaag rustig aan ik rommel in huis en doe de dieren. Morgen infuus dus dan even stapje terug vandaag. Twil neemt een besluit na al het gedoe met haar laptop en het spel van Facebook Farmville 2, ze  stopt met het spel en met Facebook. Om wat voor vage reden dan ook wil het gewoon weg niet draaien, erg vervelend voor haar want ze had er  eerder veel plezier aan.  In de middag volg ik het debat over WMO……erg vermoeiend al die politici die  zich zorgen maken maar het wel met de snelheid van de Fyra doorduwen per 1 januari. Iedereen weet hoe het verhaal van de Fyra afliep……..gaat weer gebeuren vrees ik alleen nu gaat het om mensen en niet alleen geld.  Goed de  provincie stopt  met overleg over Superprovincie oftewel landsdeel 1  en ook Utrecht en NH doen dat, maar ja Plasterk gaat gewoon door. Dit land is echt gek waar zijn gemeenteraden voor als niemand naar ze luistert?  Lelystadse gemeenteraad stemt Flevokuist weg en de provincie duwt het erdoor  en nu zeggen ze allemaal nee tegen super provincie en het rijk duwt door……. in de avond ook nog debat en dan belt Lianno nog even en het is mij allemaal best ik ga mijn bed in he tis pad half 10 maar ik ben moe en wordt erg moe van hoe dingen gaan in dit land. Meneer Mark Rutte en zijn vriendjes willen alles en dan ook nog tegelijk, hervormen, bezuinigingen en nog meer hervormen. Hervorming jeugdzorg, langdurige zorg, WMO, ABWZ, reclassering en belastingdienst en ga zo maar door en alles moet nu en direct tja  want in zijn kop zit poept h niet uit, maar of hij werkelijk met dit Fyra gedrag iets goeds en definitiefs bereikt ik betwijfel het ten zeerste.

images

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.