Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20apr/140

Een mooie en leuke eerste Paasdag!

Vanmorgen erg op tijd op, half 8 naast mijn bedje. Koffie en wakker worden en om even voor 9 uur rijden we weg naar Hoenderloo om Lianno op te halen die er helemaal klaar voor is. Onderweg zegt Lianno dat hij al  een tijd steeds sirenes hoort en we zien brandweer rijden en pas thuis wordt duidelijk dat er in de buurt een heide brand is, droogte. We kletsen gezellig onderweg en dan zijn we thuis en krijgen we cadeau van Lianno een hele emmer vol chocolade haasjes, eitjes echt super lekker! Lianno krijgt een cadeau van ons en is daar weer erg blij mee!
kado van lianno_n 10269407_736374223064019_3900817578184174055_n
Dan na wat koffie maken we een heerlijke Paasbrunch klaar met veel lekkers en moeders (oma) schuift gezellig aan. Dit was afgesproken maar er hadden paar mensen al erg veel trek die wisten van de brunch dus vast begonnen, sorry Knipogende emoticon

10290187_736390229729085_5465399807644623218_nVerder lekker ons vermaakt en uiteraard zijn wij erg digitaal en ik had nog de laptop van Twil die goed getest diende te worden, dus moeders speelde daarop voor mij.  Het is dan eigenlijk te gek voor woorden want  ieder was met een ander apparaat bezig, nou ja alles was erg gezellig. De deur stond heel de dag open en Johannes werkte nog wat in de tuin.  Dan maak ik lekker quiche, even bakken in oven zijn kant en klaar en erg lekker van de Ah. we eten met zijn allen en dan houden we de berichten wel in de gaten over de brand bij Hoenderloo. Dan is de dag om en rijden we naar Hoenderloo, weinig te merken van de brand richting het huis waar Lianno moet zijn en daar zijn we blij om. Moeder is meegegaan om Lianno terug te brengen en daarna gaan we op weg naar Rheden. We gaan Twil verassen met haar laptop, ze had hier nog lang niet op gerekend wel op gehopt einde van de week of zo en dat weten we wel, maar dat maakt het leuk. Die kant op merken we genoeg van de brand veel brandweer auto’s en afzettingen dus stukje om rijden, als we bij Twil zijn bel ik haar en komt ze verbaasd naar beneden en zelfs dan denkt ze nog niet aan laptop als ik de tas pak zie ik haar gezicht helemaal opfleuren en ze is erg blij. Moeders en Johannes gaan  met haar mee naar boven even aansluiten en kijken, ik blijf in de auto kan de trap niet op. Geen probleem ben ik gewend en ik luister naar de overwinning van Zwolle op Ajax en uiteraard het wangedrag van fans van Ajax, precies waarom ik  al jaren afstand neem  door dit soort acties bah bah. Zwolle van harte wat een geweldige overwinning.  Dan komen ze beneden en Twil ook en ze hebben koffie meegenomen super en in de auto drinken we allemaal een kop koffie en kletsen en dan gaan wij naar Lelystad. Blij en hopelijk heeft Twil nu weer lang heel veel plezier met haar laptop. Wij kletsen nog heel even na en dan gaat moeders op der fiets naar huis, wij nog een koffie en wat tv om te zien over Ajax en de brand bij Hoenderloo. Wat een schade zeg ongelofelijk! Na een heerlijke eerste Paasdag ga ik nu lekker douchen en bedje in!

Nieuwtje Inge is naar huis en alles gaat heel goed, Feline de kleine meid is uit de couveuse en ligt met kleertjes aan in wiegje. Gaat de goede kant op en hopelijk mag de kleine snel naar huis met pappa en mamma.!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.