Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19apr/140

Heerlijke zaterdag

Vandaag beetje uitgeslapen en rustig de dag begonnen. we zijn samen naar Brouwer Chocolaterie gegaan. Een winkel vol heerlijke chocolade en handgemaakte bonbons. Moeilijk kiezen maar we zijn geslaagd 250 gram slagroom truffels gemengd, een kilo gemengde bonbons en voor Lianno een super grote Paashaas van puur, melk en witte chocolade ruim 250 gram! Daar gaan we echt van smullen!
10256236_735870819781026_2422101161916939857_n

Toen de chocolade thuis gebracht, want het is erg zonnig en we willen niet dat het gaat smelten. Toen naar Stempher Plantencentrum op de Groene Velden.  Mooi, gemoedelijk en heel vriendelijk personeel. we hebben lekker rond gelopen en een dwerg appelboom gekocht en wat aarde. Naar huis en de boom in de pot gedaan nu afwachten, tevens de zaden die we mee brachten van Kasteentuinen bezoek in Arcen ingezaaid. we gaan afwachten of er nu veel bloemen gaan komen. Johannes smaakt de auto nog even schoon van binnen en dan gaan we genieten van bord patat en frikandel. Lekker bij de tv gezeten. Het was heerlijk weer vandaag en hopelijk morgen ook, dan komt Lianno. Nog even leuk plaatje gemaakt voor de site van Leefbaar Lelystad en dan naar bedje!

Pasen

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.